Kertépítés


Tudnunk kell, hogy a kert nem erdő, vagy rét, ahol hatalmas helye van mindennek szabadon nőni, fejlődni. Sokszor a cserjék, bokrok végleges magassága már kisebb fák magassága is lehet, de ezt egy díszkertben nem hagyhatjuk, hacsak ez a kert nem több hektáron terül el, bár még ott is foglalkoznunk kell növényeinkkel, ha szépet akarunk, mivel a dísznövények, igénylik ezt a törődést, nem úgy, mint vadon élő társaik. Ezért, ha elhatározzuk, hogy szép kertet szeretnénk, nézzünk utána milyen növényeket érdemes telepíteni, ami viszonylag kevesebb gondozással is szép lehet.

2015. január 19., hétfő

Kerti teraszok és pihenőkertek

Teraszok tervezése, átalakítása

Fontos: Az oldalunkon nincs máshonnan leszedett, bemásolt vagy megosztott kertfotó , kertterv és videó sem, kizárólag saját anyaggal dolgozunk.

terasz


Kertünk legfontosabb, és egyben központi része a terasz. A legtöbb időt a házon kívül ott töltjük, ezért fontos a jó kialakítás és a praktikusság is. Ha jól tervezzük meg és kényelmesen rendezzük be, akkor kikapcsolódásra az egyik legjobb hely lehet. 

kerti terasz, terasz tervezés, kerttervezéskerti terasz, terasz tervezés, kerttervezés

kerti terasz, terasz tervezés, kerttervezéskerti terasz, terasz tervezés, kerttervezésBaráti összejövetelekre, sütögetésre, borozásra és nagy beszélgetésekre is kiválóan alkalmas. Innen akár beláthatjuk az egész kertünket vagy egy nagyobb részletét is, helyszíne lehet mindennapi jóleső kis szertartásainknak. (Kinek mi; kávé, tea, cigi, vagy csak egy kis ejtőzés…)

kerti terasz, terasz tervezés, kerttervezéskerti terasz, terasz tervezés, kerttervezés

kerti terasz, terasz tervezés, kerttervezés

kerti terasz, terasz tervezés, kerttervezéskerti terasz, terasz tervezés, kerttervezés

kerti terasz, terasz tervezés, kerttervezés


A terasz könnyen beleilleszthető kertünk és a házunk stílusába is, akár utólag is hozzáépíthetünk és bővíthetjük is, vagy csak egy kis tuningolással hangulatosabbá tehetjük.
Szívesen megtervezzük és élhetővé varázsoljuk teraszát. Figyelünk a könnyű ápolhatóságra és jó elrendezésre is.

Várjuk jelentkezését az alábbi telefonszámon: 06 30/530 6252


Spiegel Ákos - www.sdkert.hu

Nincsenek megjegyzések: